Verpleegkundige- Intensieve Zorg

Introductie
Ben jij op zoek naar een leuke en dankbare baan bij onze woongroep De Werkbij (Intensieve Zorg)? In deze vacature vertellen we je graag meer! Binnen de Schutse wordt er onder de begeleiders veel vrijheid ervaren. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook is er ruimte voor humor, en kan de medewerker groeien in het vak. Als reformatorische werkgever, wordt er onderling het christelijke geloof beleefd. Dit dragen wij uit in ons doen en laten, onze kleding en onze omgang met de cliënten.

Wat ga je doen?
De Werkbij is een woongroep met 8 vaste bewoners, variërend in leeftijd vanaf 14 jaar, en verschillende logés. De bewoners hebben een zeer ernstige meervoudige beperking en hebben intensieve zorg nodig. Als medewerker draag je de verantwoordelijkheid voor de complexe zorg van deze 8 bewoners. Je handelt adequaat in acute situaties en voert regelmatig verpleegtechnische handelingen uit gedurende de dag. Daarnaast zorg je voor een zinvolle dagbesteding voor de bewoners, waarbij je nauw samenwerkt met verschillende disciplines en contact onderhoudt met cliëntvertegenwoordigers. De jongere bewoners gaan overdag naar het kinderdagverblijf, terwijl de andere bewoners dagbesteding krijgen op de woongroep. Structuur en een vertrouwd gezicht zijn van groot belang voor onze bewoners, die intens kunnen genieten van activiteiten met een zintuiglijke prikkel. Je komt te werken in een enthousiast, divers en gemotiveerd team waar samenwerking en collegialiteit voorop staan. Collega’s worden blij van een glimlach op het gezicht van onze bewoners, en werken dagelijks met passie om dit te bereiken.

 

Groeipad
Jij kan als Verpleegkundige-begeleider eerst beginnen met het leren kennen van de groep. Tijdens deze periode word je zorgvuldig ingewerkt in het begeleiden van de bewoners binnen De Schutse. Als dit succesvol verloopt en je klaar bent voor een volgende stap, zijn er mogelijkheden om meer verantwoordelijkheid op je te nemen. Denk hierbij aan het worden van het aanspreekpunt voor zorg gerelateerde vragen binnen De Schutse. Ook voor deze verantwoordelijkheden krijg je de nodige tijd en ondersteuning om je goed in te werken.

 

Wat bieden wij jou?

  • -Bruto maandsalaris tussen €1826 – €2701 (CAO gehandicaptenzorg FWG 40);
  • -16 tot 36-urige werkweek;
  • -Onregelmatigheidstoeslag;
  • -een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld;
  • -Reiskostenvergoeding 144 vakantie-uren en 57,6 plb-uren (op basis van fulltime dienstverband);
  • -Persoonlijk ontwikkel en opleidingsplan;
  • -Pensioenregeling;
  • -Een inwerkperiode afgestemd op jouw behoeftes;
  • -Scholing ASBM en dialoogvoering;
  • -Deskundigheidsbevordering op het gebied van methodisch werken;
  • -Aandacht voor persoonlijke competenties en teamontwikkeling;
  • -Een identiteitsgebonden werkomgeving.

Wat vragen wij?

  • -Een vakgerichte opleiding op minimaal niveau 4, of niveau 3 met werkervaring;
  • -Je bent bereid om in onregelmatige diensten te werken, waaronder nacht- en weekenddiensten;
  • -Positieve VOG;
  • -(Belijdend) lid reformatorische kerk.

De Schutse als werkgever
Bij De Schutse hechten we veel waarde aan jouw werkgeluk. De organisatie is dynamisch, continu in ontwikkeling en heeft gezonde ambities: we willen ontwikkelen en zullen altijd blijven professionaliseren. Mede daarom hechten we veel waarde aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

De teams bestaan uit begeleiders, persoonlijk begeleiders en meewerkend teamleiders. Doordat de teamleiders meewerken op de groep kan er samen gewerkt worden aan het perspectief van de cliënten en wordt samen de visie vormgegeven. De Schutse is een identiteitsgebonden omgeving, waar cliënten wonen met een reformatorische achtergrond.

Locaties
De Schutse heeft verschillende locaties: Kesteren (hoofdlocatie), Opheusden, Werkendam, Ochten, Sliedrecht, Oud-Vossemeer en Achterberg. Deze vacature staat open op onze locatie Kesteren.

Enthousiast geworden?
Wij willen jou graag ontmoeten! Heb je vragen of wil je meer weten over de functie? Neem contact op met Lia voor meer inhoudelijke informatie via: 06- 43 92 59 18 of ldebruijn@deschutse.nu.

Het sollicitatieproces
Klaar om te solliciteren? Fantastisch! We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten. Zo werkt het:

  1. 1. Mail of bel onze recruiter Mirjam Hardeman via mhardeman@deschutse.nu of 06-39367589 voor een eerste gesprek.
  2. 2. Ontmoet vervolgens Lia de Bruijn en een collega.
  3. 3. Nog steeds enthousiast? Wellicht vind je het fijn om een keer mee te lopen voor een beter beeld van het werk. Of ga gelijk door voor het arbeidsvoorwaardengesprek.

Zijn we allemaal akkoord? Geweldig, welkom aan boord bij De Schutse!

 

 

Kesteren

Aan de Stationsstraat 28 in Kesteren bevindt zich de hoofdlocatie van De Schutse. Een prachtig terrein in de mooie Betuwe met elf woongroepen van verschillende clusters, een kinderdagcentrum met zes groepen én tien volwassen-activiteitengroepen. Hier is ook het bedrijfsbureau van De Schutse gehuisvest.




Solliciteren? Maak gebruik van het formulier.

Hoofdlocatie De Schutse

Stationsstraat 28
4041 CJ Kesteren

  0488 48 33 22
  info@deschutse.nu