Begeleider- Woongroepen Achterberg

Zorgen voor een warm thuis

Op onze Achterberg locatie zijn we volop bezig met de bouw van nieuwe woningen voor onze cliënten. Zoek jij een leuke rol als begeleider in een inspirerende omgeving? Grijp dan de kans om deel uit te maken van de gezellige groep die in september intrek neemt in de nieuwe woningen. Je komt terecht in een warm bad van geweldige bewoners en collega’s die elke dag weer bijzonder maken.

Maakt dit je nieuwsgierig naar meer informatie? Lees dan gerust verder!

Over de functie:
Binnen ons team zijn we op zoek naar meerdere begeleiders. Als begeleider werk je daar waar het allemaal gebeurt: op de groep zelf. Je draagt samen met het team zorg voor een fijne en veilige omgeving voor onze bewoners. Met andere woorden: je zorgt voor een fijne sfeer op de groep, door aan te sluiten bij wat de bewoners nodig hebben. Dit is als eerste de praktische begeleiding tijdens jouw dienst. Je begeleidt de bewoners wanneer ze op de woongroep zijn, eet met hen, geeft hun programma vorm en doet verschillende activiteiten samen met hen, geeft hen indien nodig medicatie, ondersteunt hen bij zelfzorgmomenten, zorgt voor duidelijkheid en helpt spanning reguleren wanneer dit er is. Naast de praktische begeleiding tijdens je dienst, zijn er ook verschillende overleggen waarin we met elkaar kijken naar wie de bewoners is en wat degene nodig heeft.

Voorbeeld uit de praktijk:
Je komt te werken in een gezellig, dynamisch en jong team. Een team waarin we omkijken naar elkaar, waar we het gezellig hebben, waar ruimte is voor kwetsbaarheid en waar we elkaar helpen. De groepen die wij zullen vormen in de nieuwbouw bestaan uit 4-5 bewoners per groep, waar één begeleider staat per groep. De meeste bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Sommige van deze bewoners hebben ondersteuning nodig bij de dagelijkse zorgmomenten.

Op de woongroepen hebben wij te maken met onregelmatige diensten. De diensten zijn op doordeweekse dagen van 07.00-10.00 uur en van 15.15-22.30 uur. In het weekend en eens per twee weken op woensdag zijn er diensten van 08.00-15.00 uur en van 15.00-22.30 uur. Daarnaast draaien wij slaapdiensten op locatie en wordt er (op termijn) verwacht dat je deze ook doet. Dit is in praktijk vaak 1-4 keer per maand.

Afhankelijk van je contractgrootte draai je een aantal diensten per week en heb je een wisselend rooster. Hierbij geldt wel dat je bijv. alleen een ochtenddienst draait en niet op dezelfde dag een late dienst. Iedere collega heeft de mogelijkheid één vaste wens door te geven voor het rooster. Dit kan een specifieke avond werken of juist een vaste vrije avond zijn. De ervaring leert ons dat werken op woongroepen flexibiliteit vraagt, maar ook flexibiliteit geeft.

Werken bij De Schutse:
Wat bieden wij jou?

  • -Als begeleider: Bruto maandsalaris tussen €2182 – €3128 (CAO Gehandicaptenzorg FWG 30);
  • -Onregelmatigheidstoeslag;
  • -Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld;
  • -Een instelling waar we werken vanuit onze christelijke identiteit;
  • -Een inwerkperiode die op jou afgestemd is;
  • -Uren in overleg;
  • -Een baan met uitdaging, voldoening en afwisseling;
  • -Ruimte om te groeien en ontwikkelen binnen De Schutse;
  • -Verschillende scholingen, waaronder een basisscholing ASBM.

Wat heb jij nodig?

  • -Vakgerichte opleiding op minimaal niveau 3;
  • -VOG;
  • -(Belijdend)lid van een refomatorische kerk.

Enthousiast geworden?
Wij staan te popelen om jou te ontmoeten. Heb je vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact op met ons. Wil je solliciteren of meer weten over het  sollicitatieproces? Neem dan contact op met Mirjam via 06 39 36 75 89 of via mhardeman@deschutse.nu. Of neem contact op met José voor meer inhoudelijke vragen over de functie via 06 43 92 36 75 of via joudshoorn@deschutse.nu.

Achterberg

Midden in de weilanden, niet ver van het dorp Achterberg (bij Rhenen), staat de fraaie woonboerderij van De Schutse. Deze biedt een vertrouwd onderdak aan vier woongroepen en vijf dagbestedingsgroepen en daarnaast de landwinkel. Juist de rustige, landelijke omgeving maakt wonen extra aantrekkelijk voor bewoners en deelnemers. Het adres? Friesesteeg 15 Achterberg.




Solliciteren? Maak gebruik van het formulier.

Hoofdlocatie De Schutse

Stationsstraat 28
4041 CJ Kesteren

  0488 48 33 22
  info@deschutse.nu

Gerelateerde vacatures
Uren in overleg Locatie Verschillende regio's in overleg
0-12 Locatie Alle locaties